ingatlan

A blog főleg Dunakeszivel és térségével (Fót, Göd, Sződ, Sződliget, Őrbottyán, Veresegyház, Csomád, Erdőkertes) foglalkozik, ajánlatokat mutat be és ismeretet terjeszt a településekről ingatlanos szemmel. Amennyiben bármi észrevétele, hozzászólása lenne az ingatlanokhoz, kérem, üzenjen nekem az atlaszhaz@vnet.hu címre.

Friss topikok

  • t3v, az okostojas: a legfontosabb a méretarányos alaprajz. konyha és fürdő fotó mindenképpen, kert, esetleg emeletesn... (2012.08.12. 21:44) Ingatlan hirdetés a vevő szemével

HTML

Új év, új remények

2009.01.05. 18:59 | ARTclub | Szólj hozzá!

Siklóson egy építési vállalkozó extra módon értékesíti a lakásokat. 25 ezerért téglát lehet vásárolni, amivel vadonatúj családi házat nyerhet.

Adósság és kivitelezés

Szűcs László siklósi vállalkozót és Gold Építő Bt.-jét a VÉSZ (Vállalkozások Érdekvédelmi Szövetsége) szegedi akcióján ismerhettük meg, amikor a tagok a Fehér és Tsa. ügyvezetőjének házát akarták megbontani. Ugyanis Szűcs László a Dél-Dunántúlon épített turistapihenőket, azonban a megbízó még adósa maradt 22 millió forinttal: rossz kivitelezésről beszélt (nézze meg a képgalériát!).

A megnyerhető ház
További képek a galériában >>


Egyébként uniós pénzekről van szó, kétség ne férjen az „átláthatósághoz”. (Bocsánat, április elseje már rég elmúlt.) Az öt gyermeket nevelő Szűcs László az ellehetetlenülés szélére sodródott – a perben csak a tanúvallomások fél évig tartanak –, azonban most karácsony felé közeledve azt mondja: új év, új élet.

Szűcs úr ugyanis Siklós belvárosában (Ady Endre u. 23.) egy kétlakásos társasház kivitelezési munkáit végezte, amelynek egyik tulajdonosa édesanyja, másik tulajdonosa pedig a helyi TÜZÉP vezetője, aki az építőanyagokat biztosította. A kétszintes lakások egyenként 120 négyzetméteresek, nappaliból, két fürdőből plusz két és fél szobából állnak, valamint egy 90 négyzetméteres teremgarázs is tartozik az épülethez. Azonban a gazdasági válságban senki sem akar házat venni, nincs fizetőképes kereslet, hiszen szűkültek a hitellehetőségek, hiába hirdetik a házat.

Eredeti ötlet

Ekkor eredeti ötlet jutott Szűcs László eszébe. A lakások kapcsán fejenként kétezer téglát adnak el, darabja 25 000 forintba kerül. Majd borítékba helyezik a vásárlók nevét, és közjegyző előtt előre kihirdetett időpontban megejtik a sorsolást. A szerencsés nyertesek huszonötezer forintért hozzájuthatnak egy új lakáshoz. Az akciót dr. Mehring István (06-30-979-2668) bonyolítja le, őnála lehet téglát is venni, illetve az ünnepek alatt Szűcs László (06-20-226-4571) intézi az ügyeket. Ha véletlenül valamiért meghiúsulna a sorsolás, akkor a téglát vásárlóknak nyilatkozniuk kell, hogy visszakérik a pénzüket vagy a VÉSZ bajba jutott vállalkozó tagjait segítik meg. A vállalkozó sikeres akció esetén a jövőben is így óhajtja értékesíteni az újonnan épített otthonokat. Az ember úgy boldogul, ahogy tud.


Farkas Tibor

Címkék: poszt ingatlan üzlet ház lakás befektetés családi eladó családiház ingatlanközvetítés atlaszház atlaszházkft

A bejegyzés trackback címe:

https://laknikell.blog.hu/api/trackback/id/tr89859834

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása